Skip Hop - Zoo What’s for Lunch Spel

I lager

149 SEK


Det är kul att leka med maten! I det här spelet är det också en del av utmaningen. Med stora och färgglada kort utmanas barnet i att träna minnet och lära sig olika former. Zoo What’s For Lunch Spel kan spelas  på fyra olika sätt, beroende på hur gammalt barnet är. Slå tärningen och packa picknickväskan med mat, dryck, frukt och fika. Den som först har packat sin väska vinner!

Lätt – Matcha menyn
Välj en picknickväska och ett menykort. Lägg alla matkort med framsidan upp. Placera matkorten som överensstämmer med menykortet i picknickväskan.

Medel – Memory
Välj en picknickväska och ett menykort. Lägg alla matkort med framsidan ner. I turordning försöker varje spelare hitta rätt mat till sin meny. Den som först har packat sin väska vinner!

Svår – Tärningsspel
Välj en picknickväska och ett menykort. Lägg alla matkort med  framsidan upp. I turordning slår spelarna tärningen. Hitta matkortet som har samma form som tärningsslaget och som matchar menykortet. Den  som först har packat sin väska vinner!

Avancerad – Memory och tärningsspel
Den tuffaste utmaningen som kräver både minne och att hitta rätt  form. Välj en picknickväska och ett menykort. Lägg alla matkort med framsidan ner. I turordning slår spelarna tärningen. Hitta matkortet som har samma form som tärningsslaget och som matchar menykortet. Den som först har packat sin väska vinner!

  • Från 3 år
  • 1 till 4 spelare
  • Tränar minnet, öga-hand-koordination, lär barnet former och tränar finmotoriken
  • Stora delar för enkel hantering av små händer
  • Innehåller 25 delar: 4 picknickväskor, 4 menykort, 16 matkort och 1 tärning
  • Fyra sätt att spela – lätt, medel, svår och avancerad
  • Storlek: 24 x 21 x 6 cm