Varumärke

Vinter & Bloom är inspirerat av de skandinaviska årstiderna –  grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och glittriga vintrar. När du inreder barnrummet, ditt hem eller ska på lekfulla utflykter har vi fångat årstiderna i vår design.
Genom våra ekologiska GOTS-kollektioner, Oeko-Tex textilier och inredningsprodukter vill vi dela vår passion för den vackra skandinaviska designen med dig och dina närmaste. Miljö är en viktig fråga för oss och vi har därför valt att plocka bort onödiga plaster i förpackningar och emballage i våra  produkter.


Allt vi gör på Skip Hop är ett arbete fyllt av kärlek.  Från födelsen av ett koncept till den färdiga idén vårdar vi våra produkter i varje steg och vår passion lyser igenom i allt vi gör. Som föräldrar själva är produktsäkerheten alltid i fokus. Vårt hjärta finns i New York City där vi har tillgång till de senaste trenderna inom kultur och livsstil. Vi är stolta över att våra produkter kontinuerligt vinner de högsta utmärkelserna i vår bransch.


Belgiska Nattou har designat gosedjur och babyprodukter sedan 1988. Nattous produkter är av hög kvalitet med väl genomarbetade detaljer med tydliga kontraster, färgval och mönster som är framtagna utifrån det lilla barnets behov.
Alla material är omsorgsfullt utvalda för att ge mjuka, säkra och hållbara gosedjur och babyprodukter som är testade enligt europeisk standard. Allt för att ge ditt barn en tålig och säker vän som kan följa med år efter år under hela småbarnstiden.


Diono är den idealiska lösningen för många familjer som är ute och rör på sig. Kvalitetsprodukter sedan 1999, kombinerat med säkerhet och komfort, gör alla familjeutflykter till behagliga upplevelser. Produkterna är anpassade för det du och ditt barn behöver vid bil-, flygresa och härliga promenader.

Simple Parenting är företaget som står bakom det innovativa babyskyddet Doona+. Doona+ är ett helt unikt babyskydd med integrerad vagn. På bara ett par sekunder omvandlas babyskyddet till en smidig vagn. Genom en enkel knapptryckning fälls hjulen ut och babyskyddet går att köra. I vår Outlet hittar du skötväskor till Doona+.


Hippychick grundades 1999 av Julia och Jeremy Minchin. Från Hippychick kommer bl.a. smarta Dream Tubes, som hindrar att barnet trillar ur sängen på natten.


BLISS Sthlm är ett varumärke som står för kvalitetsprodukter med unika och klassiska designer. Hos BLISS Sthlm finner du mjuka och sköna bäddprodukter och inredning till barnrummet i den finaste bomullskvalitén.

MiaMily är ett helt nytt varumärke på den nordiska marknaden. Företaget startades av Alessandro och Cecilia som ville ha en bra bärsele att kunna använda oavsett om de var hemma i Schweiz eller reste runt om i världen. Som föräldrar till tre barn vílle de förenkla sina fartfyllda liv och att hitta sätt att minimera onödiga begränsningar som kan följa med föräldraskapet.